Hospitality Ladies & Eventmanagement
hoek
hoek


Blog en Nieuws updates


Hospitality Ladies © www.oudhollandsentertainment.nl

Wat is Hospitality?

-26-03-2021-
Hospitality is het geven van de meeste ultieme service aan gasten in het hele proces van ontvangst tot aan het afscheid.
Daarin gaan wij niet voor 'good', maar voor 'excellent' ofwel UITSTEKEND!

De beleving of het gevoel wat wij proberen over te brengen laat zich lastig uitleggen. Hospitality is een niet-tastbaar begrip. Toch zit het bij onze Ladies in de genen en voelen zij feilloos aan wat u als klant verwacht, maar ook wat uw gasten verwachten en nodig hebben.
De gastvrijheid staat centraal in onze diensten en gasten beleven uw evenement of congres, of welke gelegenheid dan ook als een speciale memorabele ervaring.
Zij voelen zich geholpen, begrepen, begeleid en gaan na afloop met een goed gevoel weer naar huis.

Dit is een belangrijk onderdeel van uw evenement waarbij dit een deel van uw reputatie zal vormen. Het zal bij uw gasten uw positieve imago voor uw bedrijf versterken.hoek
hoek

Instagram

-21-01-2021-
Volg Hospitality Ladies ook op Instagram.

Het account wordt gedeeld met moederbedrijf Fun & Party Match. We delen foto's en soms video's van entertainment, evenementen, werkzaamheden Hospitality Ladies en throwbacks.hoek
hoek
hoek
hoek


Fleur de Lis

-25-11-2020-
De Fleur de Lis (Lelie) wordt vaak op Franse familie wapenschilden gebruikt.
Het Franse hof gebruikte dit symbool als teken van zuiverheid en klasse.

Hospitality Ladies gebruikt dit op de website om klasse aan te duiden.
Goud sprankelt en straalt luxe uit, innerlijke wijsheid, ontspant en geeft veiligheid.

Precies waar Hospitality Ladies voor staat.

Fleur de Lis - © www.hospitalityladies.nl

hoek
hoek
hoek
hoek


Huur onze Ladies als Receptionisten!

-24-08-2020-
Hun hoge verantwoordelijkheidsgevoel komt van pas om uw klanten te wijzen op de maatregelen.

* Zij nemen uw telefoontjes aan,
* Zorgen voor een vriendelijke ontvangst en
* Zorgen natuurlijk voor een lekker kopje koffie.

Geen vaste contracten, maar oproepbaar wanneer u wilt.Receptioniste of Telefoniste huren - © www.hospitalityladies.nl

Veel beschikbaar, daar onze Ladies op dit moment weinig op evenementen kunnen werken. Zij hebben zin om voor u te werken.hoek
hoek
hoek
hoek


Hostesses als onderdeel van Corona proof event

-25-05-2020-
Onze ladies kunnen u helpen bij het handhaven van de 1,5 meter afstand en de hygiene van uw gasten.

Op hun aanwijzen kunnen uw gasten toch gebruik maken van uw bedrijfs open dag, uw restaurant, uw bijeenkomst, registratie, drive in event of mini congres.
Ook zijn zij een aanwinst als het gaat om online begeleiding. Zo kunnen zij uw Social Media op dat moment beheren. Onze eigenaresse is bijvoorbeeld heel actief en is in te huren voor online promotie, blogt en is seo expert voor website ontwikkeling. Het kan u helpen bij het opnieuw opstarten van uw onderneming/ gelegenheid.

Met de lach van onze ladies wordt uw gelegenheid toch nog een beetje specialer in deze lastige tijden. Als onderdeel van uw team kunnen wij samen toch een en ander uitvoeren met alle Corona maatregelen in gedachten.hoek
hoek
hoek
hoek


Integrated Systems Europe

-17-02-2020-
Floormanagers en Customer Service Managers tijdens ISEurope 2020.

Bedankt organisatie voor de geweldige jaren.
Jammer dat de beurs uit Rai Amsterdam vertrekt, maar heel veel succes en plezier in Barcelona vanaf 2021!

Deze beurs heeft nog altijd veel potentie om te groeien en dat is dé reden voor vertrek.

6 dagen Floormanager tijdens build up, 4 dagen Customer Service Manager tijdens de tradeshow. Lees meer inclusief een referentie op Hospitality Managers.

customer Service Managers - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Integrated Systems Europe - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl ISE - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl

hoek
hoek
hoek
hoek


Mise en Place, serveren en debrasseren zoals het hoort.

-20-01-2020-
Voor degene die niet weten wat Mice en Place betekend...
Het zijn werkzaamheden die leiden tot een hogere snelheid van service. Door alles zo goed mogelijk van tevoren klaar te zetten, worden gasten sneller bediend. 'Alles van tevoren klaarzetten op de juiste plaats.'

Onze ladies weten hoe het hoort en kunnen u tijdelijk helpen tijdens uw beurs of bedrijfsfeest. Bij het serveren en debrasseren gaat het niet alleen om de activiteit, maar ook over de omgang met gasten. Onze Hospitality Ladies werken volgens de gebruikelijke etiquettes waardoor de service zo hoog mogelijk is.

Blog over debrasseren - © www.hospitalityladies.nl

hoek
hoek
hoek
hoek


Women Shelter Congres

-19-07-2019-
Enkele jaren geleden was het Women Shelter Congres in het World Forum Den Haag.

4 Dagen lang verzorgden we met een groot team via een congresbureau de ontvangst, registratie, zaalbemanning en bewegwijzering.

Eén van de dames had het genoegen om voor de organisatie (o.a. met Femke Halsema) de ontvangst en begeleiding te verzorgen van grote namen als Koningin Maxima, Prinses Mary van Denemarken en actrice Ashley Judd. Ook was het een eer om Activist en Nobelprijswinnaar Dr. Denis Mukwege uit Congo te begeleiden. Wat een indrukwekkend verhaal had hij en wat een aardig, goede man.
Uiteraard was het merendeel vrouwen die op het podium mochten spreken over hun indrukwekkende verhalen over vrouwenmishandeling, op welke manier dan ook. De presentatie van het hoofdpodium was in handen van Jacobine Geel.

Theatergroep Adelheid Roosen was gevraagd voor unieke animatie momenten tijdens de lunches, maar gaven ook dagelijks meerdere voorstellingen over "De Gesluierde Monologen". Waarin krachtige Marokkaanse vrouwen hun versie van "De Vagina Monologen" vertelden en speelden.

Het is voor Hospitality Ladies dan ook een soort motivatie om zo veel mogelijk vrouwen in te zetten op evenementen en te laten zien wat wij waard zijn.

Women Shelter Congres urinoirs gevuld met bloemen - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Women Shelter Congres Princess Mary - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Women Shelter Congres Gesluierde Monologen - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Adelheid Roosen Theatergroep - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl

hoek
hoek
hoek
hoek


Typetje: Hostess Daisy

-05-01-2019-
Charmante Daisy neemt graag diverse taken van u over. Een lieftallige verschijning. Speciaal voor u tovert ze haar grootste glimlach. Ervaar deze vrouw met ervaring!

- Daisy heeft onder andere als secretaresse op de secretaressedag mogen werken voor Politie Zeeland.
- Als ontvangstdame en nieuwe receptioniste voor een Voederbedrijf, waarbij boeren bedrijven uitgenodigd waren voor een dagje met allerlei sprekers.
- Als gastvrouw op een beurs met standhouders van Watermanagement.
- Als gastvrouw de collega's van een aantal uitzendbureaus welkom heten op de kerstborrel.
- En als gastvrouw op een meerdaagse beurs inschrijvingen controleren.
- En bij u?

Animator Hans heeft in afgelopen 25 jaar een schat aan ervaring opgedaan en vele types en creaties ontwikkeld. Zo is Hans ook als Nostalgische Fotograaf te boeken. Lees meer over Nostalgische Fotograaf

Animatie typetje Hostess Daisy - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Hostess Daisy animatie typetje - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Hostess Daisy ontvangt uw gasten - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Nostalgische Fotograaf - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl

hoek
hoek
hoek
hoek


Heineken Trophy & Benefietconcert José Carreras

-16-10-2018-
#ThrowbackThursday
Herinneringen ophalen aan een van de vele projecten die wij hebben mogen begeleiden. Met trots kijken wij terug op deze grote evenementen. Bij Heineken Trophy in 1997 in AutoTron Rosmalen werd eigenaresse Ilse ingezet als hostess op de tribunes en bij het spelershuis. Vele bekende tennissers waren aanwezig. Paul Haarhuis, Thomas Muster, Miriam Oremans, Mary Pierce etc. Maar het meeste memorabele moment van die week was de prachtige wedstrijd waarbij Richard Krajicek (toen nr 6 van de wereld - en 1996 Wimbledon winnaar) de nummer 2 Michael Chang versloeg.Heineken en Jose Carreras stages - © www.hospitalityladies.nl

Tenor José Carreras verzorgde in 1999 in De Doelen in Rotterdam samen met sopraan Ana Maria Gonzalez en Het Nationaal Philharmoisch Orkest een benefietconcert voor Stichting Day by Day. Als organisatie/ productie assistente verzorgde Ilse samen met een collega voor de planning van personeel, de bewegwijzering, placering en contact tussen organisatie en locatie. 25 hostesses zorgden voor de soepele en hartelijke ontvangst van gasten in gala outfit. Na afloop kwamen vele gasten bedanken voor de fantastische avond en de goede zorgen.

Sindsdien is er veel veranderd. De passie voor het vak is nog groter geworden!

hoek
hoek
hoek
hoek


Congres begeleiding

-18-06-2018-
Begin juni mochten wij weer op een unieke locatie werken.

Tussen de bedden, tafels en stoelen, decoratie en andere prachtige creaties werden 10 zalen gecreerd om lezingen te kunnen geven aan 400 gasten.

De hostesses zorgden onder andere voor de registratie, ontvangst en begeleiding van de sprekers, bewegwijzering van de gasten en het beantwoorden van allerlei vragen.

Congres Woonindustrie - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Congres tussen design en interieur - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Congres in hal met potten en planten - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Congres in woonstijl kamers - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nlhoek
hoek
hoek
hoek


Congres begeleiding

-30-01-2018-
Door ons werk komen wij op de meest bijzondere locaties. In de 3e week van januari heeft onze hostess een congres begeleid in De Fabrique in Utrecht.

Door onze ervaringen kunnen wij u goed helpen met het selecteren van een locatie voor uw evenement. Eventmanager Ilse loopt graag met u mee en zorgt dat zij de voor en nadelen voor u bekijkt en noteert. Samen vinden wij de juiste sfeer.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hospitalityladies.nl of bellen naar 0186-694555. Of maak gebruik van het contactformulier. Een snel en accurate reactie is 'part of our mission'.

Congres Fabrique Utrecht - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Trappenhuis Fabrique Utrecht Industriele hal - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Congres Fabrique Utrecht Bar - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Congres Fabrique Utrecht Industriele hal - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nlhoek
hoek
hoek
hoek


Horecava

-09-01-2017-
Op de Horecava mochten wij voor N200/GES de Visit Connect App uitleggen aan standhouders. Tussen prachtige stand en heerlijke etensgeuren zorgen dat de standhouders gemotiveerd werden om de app te downloaden, activeren en gebruiken.
N200: "Ik ben blij. Het was een geslaagde dag. De foto's zien er leuk en gezellig uit!"

Hostesses tijdens Horecava - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Hostesses tijdens Horecava uitleg app - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Hostesses hebben fun tijdens Horecava - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nl Hostess ontkomt niet aan tasting op Horecava - Hospitality Ladies © www.hospitalityladies.nlhoek
hoek
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021
Facebook www.hospitalityladies.nl
Twitter www.hospitalityladies.nl
Instagram www.hospitalityladies.nl
LinkedIn www.hospitalityladies.nl